top of page
IMG_20220212_162100_359_edited.jpg

Beauty Flex Salon

Wat is Beauty Flex Salon?

Beauty Flex Salon zit gevestigd in het pand van Gina's afslankstudio op een goede locatie in een winkelstraat en waar veel publiek voorbij komt. Nog een groot voordeel, jij en je klanten kunnen er onbetaald parkeren.

Bij Beauty Flex Salon kun je een flex werkplek huren deze flex werk plekken zijn speciaal voor de zelfstandig onderneemster die in de beauty branche werkzaam is of wil starten. Ook goed te combineren met een baan in loondienst. Je huurt bij Beauty Flex Salon al vanaf 4,90 euro per uur. Je hebt zelf geen vaste lasten zoals huur, gas, water, electra en internet kosten. Je werkt in een professionele omgeving en hebt dus een professionele uitstraling. Doordat er verschillende aanbieders bij elkaar in een pand zitten gaat je klanten bestand groeien omdat je elkaar versterkt.

Beauty Flex Salon: Biografie

Huur je beauty flex werkplek!

We zoeken jou als:

Jij zzp-er bent in de beauty branche of als je dat wilt worden. Ben jij een professional  in nagels, wenkbrauwen, wimpers, make-up, huidverzorging, manicure, pedicure of misschien wel voetreflex massage enz. enz. en heb je interesse om in een professionele omgeving te werken op een goede locatie bij Beauty Flex Salon? Neem dan contact met ons op om een keer te komen kijken.

IMG_20220516_153351_edited.jpg

Onze flex werkplekken

Al vanaf 4,90 euro per uur

IMG_20220516_153404_edited.jpg

Je hebt je eigen werkplek zonder een duur pand te huren.

Je trekt meer klanten aan!
Geen klanten meer thuis over de vloer.

Beauty Flex Salon: Diensten
IMG_20220516_153431_edited.jpg

Geen concurrenten maar collega's die elkaar versterken?


Als een client net een manicure bij jouw collega heeft gehad, dan is de kans groot dat zij bij jou aanschuift voor een schoonheidsbehandeling, peeling of make-up. Samen werken in Beauty flex salon geeft jou meer klandizie! We streven naar een divers aanbod, bij de klanten van Gina's afslankstudio is er al vraag naar een schoonheidsspecialiste en pedicure.

Beauty Flex Salon: Citaat

Ben je starter, wij kunnen je helpen.

Ondernemen is leuk! Maar soms is het opstarten van je eigen bedrijf een hele klus. En zit je vol met vragen. Welke prijzen hanteer je? Hoe maak je jouw bedrijf succesvol?
Wil  jij als zelfstandig onderneemster starten en ben je geïnteresseerd in een flex werkplek bij Beauty Flex Salon? Dan kunnen wij je helpen! In samenwerking met het Administratief Financieel Management Servicebureau, helpen we je graag bij de eerste stappen om je bedrijf te starten. Het Administratief Financieel Management Servicebureau  is een laagdrempelige servicebureau voor de ondernemer waar de ondernemer centraal staat.

IMG_20220516_153454_edited.jpg
Beauty Flex Salon: Over

Wat hebben wij jou nog meer te bieden?

Wij ondersteunen jouw succes!

IMG_20220516_153532_edited.jpg
IMG_20220516_163650_edited.jpg
IMG_20220516_163623_edited.jpg

Vermelding op de website, als  beauty expert

Mogelijkheid voor vermelding op het pand

Zelfstandig werken onder jouw eigen naam

Beauty Flex Salon: Diensten

Voor meer informatie kun je het contact formulier invullen of neem contact op met Gina Versfeld via 0640102363

Bedankt voor de inzending!

Beauty Flex Salon: Contact
bottom of page