top of page
Calorie Count

Het voedingsadvies

Het voedingsadvies: Diensten

Zoveel mensen zoveel verschillende smaken. Daarom gaan wij ook samen uitzoeken wat voor jou de beste methode is om af te vallen. Dit kan door het eetpatroon te veranderen of misschien heb je een hulpmiddeltje nodig omdat je sneller wilt afslanken of meer als 15 kilo overgewicht hebt. Niks is verplicht en het voedingsplan wordt afgestemd op jouw behoeftes. Ook kan het zijn dat je geen voedingsadvies nodig hebt maar komt trainen voor figuurcorrectie zodat je lichaam weer strakker wordt.

Een gezondere jij

PG_logo_met_tekst_goeroevrij_300dpi.png

Puurgezond en Gina's afslankstudio

Voeding die je goed doet

Als gecertificeerde Voedingsdeskundige in Eindhoven, biedt Gina's afslankstudio dieet- en welzijnscoaching aan iedereen die op zoek is naar een gezondere levensstijl. Of je nu op zoek bent naar een plan om gewicht te verliezen, ondersteuning nodig hebt om met een bepaald dieet om te gaan of je huidige gewoonten wilt vernieuwen, Gina's afslankstudio staat altijd voor je klaar.

Gina's afslankstudio adviseert vooral meer groenten, fruit, peulvruchten, noten en vis te eten. Dat is precies wat ik doe in mijn praktijk, en dan altijd met lekkere recepten en haalbare tips. Ik maak gebruik van de boeken “Eet meer” en “PuurGezond Slank in 8 stappen”. Met PuurGezond eten kun je afvallen met lekker en écht eten. 

Er is ook een mogelijkheid om puurgezond te eten in een koolhydraat beperkte variant. Met heerlijke menu's en recepten.

Het voedingsadvies: Welkom
bottom of page